La Paula Gonu confessa els motius de la seva operació de nas

per Redacció, el 11 d'abril de 2023 a les 06:00
Moltes de les influencers que coneixem avui dia han passat per alguna operació estètica. La majoria ho han fet per motius estètics i han decidit ocultar la veritat als seus seguidors, però la Paula Gonu s'ha volgut mostrar totalment transparent.

Ella mateixa ha confessat que s'ha fet una rinoplàstia per motius estètics. Explica que sí que té algun problema respiratori "com el 99% dels humans", però que aquesta no és la raó per la qual s'ha sotmes a la cirurgia, ja que no l'impedeix fer vida normal.
 
@paulagonu

 

♬ sonido original - Paulagonu

Així doncs, la influencer ha afirmat a través d'un "preguntes i respostes" que és la motivació de l'operació han estat algunes inseguretats amb el costat esquerre del seu nas. No era una cosa que l'acomplexes excessivament, però com que existeix una solució i se la pot permetre, ha decidit fer-se-la.
 

Tot i això, ha recalcat que ho ha fet perquè pot i en tenia ganes, però que si econòmicament no s'ho hagués pogut permetre o li hagués fet por, no ho hagués fet mai. I, finalment, va acabar mostrant fotos de l'abans i el després del seu nas, destacant que fins que no passi un any no es veuran els resultats definitius.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: