Kim Kardashian apareixerà en aquesta famosa sèrie

per Redacció, el 12 d'abril de 2023 a les 06:00
La nova temporada d'American Horror Story comptarà amb la incorporació de la Kim Kardashian. Així ho ha anunciat en Ryan Murphy, director, productor, guionista i creador de la sèrie, assegurant que "estan encantats de donar-li la benvinguda a la família".

I és que, segons ha expressat la producció, la "Kim està entre les estrelles de televisió més grans i brillants del món" i volien comptar amb ella. A més, no serà la primera vegada que actuarà a televisió, ja que va formar part de Cómo conocí a vuestra madre, CSI: Nueva York, 30 Rock, Divina de la muerte, Dos chichas sin blanca, entre d'altres.


Pel que fa al seu personatge, la guionista Halley Feiffer ha explicat li han escrit un personatge "divertit, estilós i terrorífic". Concretament, interpretarà a una dona que està convençuda que hi ha una presència sinistra que evita que pugui tenir un embaràs viable.

Així doncs, d'aquí molt poc podrem veure a l'empresària i model a una de les sèries de terror més exitoses de la història.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: