Aquesta famosa actriu de 19 anys s'ha compromès amb la seva parella

per Redacció, el 12 d'abril de 2023 a les 06:00
Si el 2022 va ser l'any de les ruptures, sembla que aquest 2023 serà l'any dels casaments. I és que no només la Rosalía i en Rauw Alejandro han anunciat que es casen, sinó que l'actriu Millie Bobby Brown també ha anunciat el seu compromís amb la seva parella, Jake Bongiovi.

Ha estat la mateixa actriu qui ha publicat una foto al seu Instagram abraçant-se amb el seu nòvio i lluint un anell al dit anul·lar de la mà esquerra. La imatge ha rebut més de 3 milions de likes i de 25 mil comentaris de fans i celebritats felicitant la parella per aquest pas tan important que donaran.

 

Sembla que aviat veurem un casament molt maco entre l'actriu de 19 anys i la seva parella de 20. A la foto se'ls veu molt feliços de la decisió que han pres i segur que no se'n penediran.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: