Aquesta famosa parella d'influencers ha anunciat la seva ruptura

per Redacció, el 12 d'abril de 2023 a les 06:00
Marina Rivers ha anunciat a través del seu Instagram que la seva relació amb el streamer Jcorko ha acabat: "Jorge i jo ho hem deixat. Agraeixo tot el que hem après i compartit junts, ens estimem molt i serem amics, gràcies pel suport i respecte cap a ambdós". Així ho explicava el periodista Abel Planelles:
 
@abelplanelles

Marina Riversss rompe con su pareja Jcorko 😳

♬ Flowers - Miley Cyrus

La parella va tenir el seu primer contacte l'any 2021 quan en Jorge va convidar a la Marina a un esdeveniment. Ella no va poder assistir-hi perquè tenia la firma del seu primer llibre 'Como un rehén' a Barcelona, però en acabar va passar-s'hi. Allà va veure al streamer per primera vegada i es va començar a interessar per ell.

Després d'aquest moment van començar a intercanviar-se likes a Instagram fins que un dia la Marina va publicar una instastory al pont de Brooklyn i ell li va respondre: "Bon pont", a la qual cosa ella va respondre: "És increïble". Això va provocar que el streamer fes captura de la conversa i se la poses de fons de pantalla, ja que va ser la primera vegada que interactuava amb ella.


Van estar un temps intercanviant-se missatges fins que en Jorge va treure el seu enginy i va preguntar: "Vols veure el meu tall de cabell nou?". Així va ser com va aconseguir fer una videotrucada amb la influencer, cosa que va començar a ser recurrent. Finalment, van decidir quedar per primera vegada i aquell mateix dia es van donar el seu primer petó. Van oficialitzar la seva relació l'estiu del 2022.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: