Polèmica amb aquest famós influencer per assetjar i demanar l'acomiadament d'una noia

per Redacció, el 13 d'abril de 2023 a les 06:00
L'influencer Pelayo Díaz va compartir una foto amb uns pantalons Nike i una usuària d'Instagram va compartir la seva imatge amb un "No" per expressar que no li agradava el seu look.

La crítica va arribar a en Pelayo i va decidir compartir al seu Instagram una sèrie de captures on mostrava la publicació de la noia i ho acompanyava amb frases com: "nois/es no sigueu haters".


A més d'això, l'influencer va buscar la noia a LinkedIn i va veure que treballa a Inditex, així que va compartir la informació per tal de fer que la noia perdés la feina: "El temps que dedicaràs a buscar una feina nova a partir de demà" i "espero que el teu o la teva cap vegi com maneges les xarxes" van ser alguns dels missatges que li va llançar.

Com era d'esperar, moltes persones es van posicionar en contra de l'actitud d'en Pelayo, com és el cas de l'usuari de Twitter @juanig_97: "Que Pelayo Díaz intenti que una noia que ha comentat una foto seva perdi la seva feina és una de les coses més brutes que he vist a les xarxes socials".

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: