Per què tenen tant d'èxit plataformes com TikTok o Shein?

per Redacció, el 12 de desembre de 2023 a les 08:00
Les aplicacions xineses estan triomfant entre els joves. Les més famoses actualment són TikTok, Shein, Miravia i AliExpress, i el més curiós és que la majoria d'elles fa molt de temps que funcionen i han aconseguit fidelitzar a la majoria dels seus usuaris i clients.

Són moltes les persones que es pregunten el motiu pel qual les apps xineses estan triomfant tant. TikTok, per exemple, va marcar un abans i un després en el món de les xarxes socials, convertint-se en la plataforma social que més ràpid va arribar als 1.000 milions d'usuaris.

Miravia és una altra aplicació nascuda a la Xina i està agafant molta força a Espanya. És propietat d'Alibaba, igual que AliExpress, i permet fer compres de productes de bellesa, moda i estil de vida. Igual que passa amb Shein, els seus preus són irresistibles per a la majoria de persones que entren a xafardejar la pàgina.


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: