Com deixar de procrastinar i ser més productiu/va

per Redacció, el 13 d'abril de 2023 a les 06:00
Avui dia tenim a l'abast moltes distraccions i per aquest motiu és molt fàcil procrastinar. Això mateix li passava a l'enginyer de software Cameron Perrin, que teletreballava i sempre acabava perdent la productivitat. Però va trobar una tècnica que li va canviar la vida: el mode monjo.

Aquest mètode consisteix a concentrar tot el rendiment en un període de temps determinat. Així, va oblidar-se de la jornada de vuit hores de treball que se sol marcar, i va planificar el seu temps de manera que pogués acabar tota la feina que havia de fer sense distreure's.


El primer pas va ser determinar quantes hores necessitava. Es va marcar els objectius i el temps que li duria fer cada cosa. Després, va destinar el temps marcat únicament a fer feina, deixant ben lluny totes les distraccions possibles. El resultat que va aconseguir va ser treballar menys hores i fer la mateixa feina que abans.

"La meva productivitat es va disparar immediatament", va confirmar a Business Insider. Per tant, la clau està a planificar-te el temps segons els objectius i no al revés.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: