Sebastián Yatra respon als rumors de la seva infidelitat a Tini

per Redacció, el 13 d'abril de 2023 a les 06:00
Sebastian Yatra està cansat d'escoltar mentides sobre la seva vida privada. En aquests últims mesos no només s'ha escrit sobre el seu possible romanç amb l'Aitana, sinó que també s'han remogut coses del passat.

Recentment s'ha publicat un tweet que diu: "Sebastian Yatra va ser infidel a Tini", l'exparella de l'artista. A la qual cosa ell ha respost: "Poden deixar ja de dir mentides?".

 
La parella va estar sortint durant dos anys i van convertir-se en una de les parelles mediàtiques del moment. L'any 2020 van decidir seguir camins separats, però sempre han mantingut una bona relació.


Sembla, però, que molta gent no ha superat la seva ruptura i no són capaços de deixar-ho enrere. Però en Sebastian ha decidit deixar de quedar-se callat davant del que diu la gent.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: