Ariana Grande respon així les crítiques sobre el seu cos

per Redacció, el 14 d'abril de 2023 a les 06:00
L'Ariana Grande ha rebut centenars de comentaris sobre el seu cos durant les últimes setmanes i ha decidit respondre a les crítiques a través del seu TikTok.

La cantant s'ha aprimat molt en els últims mesos i per aquest motiu moltes persones s'han cregut amb el dret d'opinar. És per això que ella ha volgut fer un vídeo parlant sobre les crítiques ha rebut al llarg de la seva vida sobre el seu físic i ha emfatitzat en la importància de parlar bé sobre els cossos aliens.


De fet, ella assenyala que ella creu que ningú hauria d'opinar sobre cap cos, independentment de la intencionalitat del comentari. A més, assegura que durant l'època que la gent creia que estava més sana, en realitat estava prenent antidepressius i bevent alhora.

Finalment, ha aclarit que sap que no hauria d'estar donant explicacions, però que creu que és important recordar que mai sabem pel que està passant una persona. I assenyala que la salut es pot veure diferent depenen de cada cos i que és important no treure conclusions.

 
@arianagrande

♬ original sound - arianagrande

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: