Cançons per ballar i empoderar-se: així és el nou disc de Lal'Ba

per Redacció, el 14 d'abril de 2023 a les 06:00
Tots i totes estimem, ens enamorem i ens desenamorem, sentim il·lusió i ens deceben... sigui com sigui, és evident que l'amor és una de les emocions que mou el món i això queda molt clar en el nou àlbum de Lal'Ba: No hi ha dies dolents.

Ens l'hem escoltat i hi ha cançons que ens encanten. Cap dubte que aquest grup d'Olesa de Montserrat és, actualment, una de les bandes més prometedores de l'escena de la música en català.
 


Us resumim una mica les cançons del disc i també les col·laboracions amb les quals compta:

 "No hi ha dies dolents" és la primera cançó i la que dona nom al disc. Un tema electrònic 100%, amb una lletra optimista que convida a conviure amb apoderament les adversitats.

 "Massa normal" és fidel al pop electrònic que ens ha captivat de Lal'Ba, amb una lletra que parla que a vegades tens que allunyar-te del camí més fàcil per trobar-te a tu mateix.

 "Estic per tu", parteix d'un sampler de la popular "Músic de carrer" dels Txarango. Una base a partir de la qual creen una cançó nova i que és una declaració d'amor en tota regla.

 "El que no vaig dir" és una de les cançons més vuitanteres del disc, que a ritme de ball parla de tot allò que et penedeixes de no haver dit a la persona que estimes.

 "Que es pari el món" compta amb la col.laboració dels Delafé y las Flores Azules i a ritme de reggaeton descriu la sensació que s'aturi el món quan estàs amb aquella persona tan especial.

 "Abella reina" és una altra cançó de pop electrònic i ballable i un crit a l'apoderament de les dones.

 "Parella imperfecta" és un exercici estilístic de primer ordre, on s'atreveixen a fusionar la bachata amb la sardana. Per aquesta cançó han comptat amb la producció de l'ex-Txarango Joan Palà. Un tema que mostra una de les lletres més treballades del disc.

 "Nananá" té una de les tornades més cantables del disc i mostra tot allò que et fa sentir bé de la persona que tens al costat.

 "Quan arribi Lal'Ba" va ser el primer single d'aquest disc, que els lectors de l'Enderrock van escollir com a cançó de l'estiu. Una fusió de música urbana i pop electrònic al voltant de l'enyor a perdre aquell moment màgic que es produeix quan connectes amb una persona en una nit de diversió que s'allarga fins que es fa de dia.

 "Mil preguntes" compta amb la col·laboració de Roba Estesa. És una cançó molt
ballable que convida a no pensar tant en el que vindrà i a gaudir més del present.

 "Trèvol", la que tanca el disc, és una altra composició molt rítmica que parla de
l'excessiu valor que li donem al temps i en pensar que passarà demà.

Propers concerts:


Si us agraden, ara que comença època de concerts els podeu anar a veure a:

 22 abril. Festival Strenes. Girona
 13 maig. Festival Strenes Urbana. Barcelona
 10 juny. Talarn. Festa Major
 17 juny . Magnífik Fest. Lleida
 06 juliol. Festival Cruïlla. Barcelona
 14 juliol. Festival Anòlia. Igualada
 20 juliol. Sant Sadurní d'Anoia
 29 juliol. Empordà Festival. La Bisbal d'Empordà
 25 agost. Vilassar de Dalt. Festa Major
 1 setembre. L'Escala. Festa Major




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: