Detenen a Naim Darrechi a Mèxic

per Redacció, el 13 d'abril de 2023 a les 06:00
En Naim Darrechi és conegut per totes les polèmiques que ha protagonitzat. No només ha fet declaracions assegurant que mantenia relacions sexuals sense consentiment i que s'anava a canviar de gènere perquè les "dones tenen més drets", sinó que també ha tingut diversos enfrontaments amb la policia.

Recentment, ha estat detingut a Mèxic, on estava vivint amb la seva nova parella Yeri Mua. Ella és una influencer mexicana, de Veracruz, i fa dies que es mostrava molt enamorada d'en Naim a les xarxes socials. Els seus fans ja la van avisar de què havia d'anar amb compte amb ell, però això no la va frenar d'estar al seu costat.

La parella ha decidit pronunciar-se i explicar què ha passat a través d'un directe. Sembla que es trobaven a una plaça de Veracruz i en Naim i un amic de la Yeri van decidir fumar-se un porro. Allà està prohibit i un militar els va veure, així que els va dir que era il·legal fumar a la via pública. La Yeri va anar ràpidament a impedir que detinguessin al seu nòvio, però finalment va ser detingut per alteració de l'ordre públic. 



"Jo volia ajudar, jo volia que no se'ls enduguessin a la presó, però jo no sabia que no se'ls anaven a endur", va assegurar la Yeri. "Però com ell i jo vam començar a cridar, doncs el policia es va molestar i va dir: 'doncs me'ls enduré per alterar l'ordre públic'".

Al cap de poc temps de la detenció la Yeri va anar a pagar la multa de 260 euros i tant el seu nòvio com el seu millor amic van quedar en llibertat. "Aquesta és l'anècdota que vam tenir horrible i vergonyosa, però bé, gràcies a Déu no vaig anar jo al calabós i ells no van durar més d'unes 5 o 6 hores", va concloure la influencer.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: