En què els fixem a l'hora de buscar parella? Això diu una enquesta

per Redacció, el 14 d'abril de 2023 a les 06:00
El Centre d'Investigacions Sociologiques (CIS) ha realitzat una enquesta sobre relacions socials i afectives després de la pandèmia per tal de conèixer com es viu l'amor avui dia.

El 41,1% dels enquestats creuen que les relacions obertes són viables, mentre que el 55,8% no estan d'acord amb el fet que els membres d'una parella tinguin relacions sexuals fora d'aquesta. Així mateix, un 47,4% considera que una persona pot mantenir dues o més relacions afectives alhora.

Pel que fa a mantenir relacions sexuals amb algú a qui no estimes, un 70% considera que és possible. En canvi, un 29% no hi està d'acord. A més, el 79% està d'acord en que quan s'estima a una persona no se li és infidel.

 


Respecte a l'orientació sexual, el 90,9% dels espanyols enquestat es defineixen com a heterosexuals; l'1,9% com a homosexuals; el 3,7% com a bisexuals i el 0,4% com a asexuals.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: