Què necessita un petó per ser perfecte?

per Redacció, el 15 d'abril de 2023 a les 06:00
El primer petó amb una persona és un moment molt especial, però no sempre surt com esperes. I és que no tots els petons són perfectes, però l'app de cites 'Adopte' ha realitzat una enquesta per conèixer els ingredients que ha de tenir un petó per ser ideal.

El petó perfecte, però, dependrà de cada persona, ja que no tothom té els mateixos gustos. Sense anar més lluny, el 51% dels enquestats necessiten que el petó desprengui passió, mentre que el 29% prefereixen que sigui dolç i tendre.


Let Me Go Love GIF by 3 Doors Down

Pel que fa al moment ideal per fer-se el primer petó amb algú, el 74% va respondre que gaudeixen de la intimitat en la primera cita, mentre que el 24% prefereix esperar a la segona o tercera quedada. Així doncs, algunes persones necessiten conèixer bé a la persona i estar segurs del que senten abans de fer un pas més.


Però, per què hi ha petons que no ens agraden gens?


El principal motiu sol ser la falta de química. Es necessita connexió per tal que un petó sigui bo. A més, la primera vegada que et fas un petó amb algú no coneixes la seva manera de besar i per aquest motiu cal una predisposició per ambdues parts d'adaptar-se a la situació.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: