Què ha passat entre Bad Bunny i Harry Styles a Coachella?

per Redacció, el 17 d'abril de 2023 a les 06:00
El divendres 14 d'abril va començar Coachella, un dels festivals més famosos del món i que se celebra a Califòrnia.

Bad Bunny va tenir l'honor d'inaugurar el festival i no va deixar indiferent a ningú, ja que va iniciar un enfrontament amb Harry Style. I és que resulta que l'artista va decidir projectar durant la seva actuació un tweet que deia: "Bona nit. Benito podria haver fet 'As it was', però Harry mai podria haver fet 'El apagón'".

 
Alguns fans ho van interpretar com una broma entre ells, però d'altres van pensar que realment existeix una enemistat. El motiu es pot deure al fet que tots dos van estar nominats a l'Àlbum de l'any als Premis Grammy i va guanyar en Harry.


Aquesta teoria, però, no té gaire sentit tenint en compte que en Bad Bunny va assistir al Carpool Karaoke i va cantar 'As it Was' i, a més, se'l va veure gaudint del concert d'en Harry Styles a Los Angeles.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: