Shawn Mendes i Camila Cabello han tornat?

per Redacció, el 17 d'abril de 2023 a les 09:25
Camila Cabello i Shawn Mendes han tornat? Aquesta és la pregunta que s'està fent molta gent després que s'hagin fet virals diverses imatges dels artistes fent-se petons i abraçant-se al festival de Coachella, a Califòrnia.
Encara que van anunciar la seva ruptura a finals del 2021, els cantants han continuat sent amics i han mantingut el contacte. De fet, quan ho van deixar van assegurar que volien seguir tenint una bona relació: "Vam començar sent millors amics i continuarem sent millors amics" deien en un comunicat que van publicar a les seves stories.


Els inicis de la seva relació
La Camila i el Shawn ja es coneixien quan van decidir col·laborar junts amb Señorita, un dels temes més escoltats del 2019. Al juny d'aquell any van llançar el videoclip, en el qual es podia veure la química que hi havia entre ells. De seguida van sorgir els rumors d'una possible relació i aquests es van confirmar poc després, quan es van fer públiques unes imatges en què apareixien agafats de la mà i fent-se petons.


Des de llavors els artistes van anar publicant fotografies del seu dia a dia i dels seus viatges i es van convertir en una de les parelles de famosos més admirades. És per això que la seva ruptura, el 2021, va ser un xoc per a molts.
 
Tot i que no n'han parlat gaire, tant Shawn com Camila han assegurat en diverses entrevistes que la fi de la seva relació amorosa els va afectar i que arran d'aquesta, i a causa també d'altres factors, van patir episodis d'ansietat. Ara caldrà veure si tots són rumors o si hi ha alguna cosa més.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: