Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 17 d'abril de 2023 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 





Versió sense playbuzz
Noia, 18 anys
Realment dubto que ho llegeixis, però s'ha d'intentar. Agafem el mateix bus per anar a la uni bastants dies, tu puges a la 2na parada d'Olesa, ets un noi castany i amb ulleres. Jo sempre sec al mateix lloc i ja ens coneixem de vista. Si veus el missatge seu al meu costat.

Noia, 14 anys
No fa més d'any i mig que ens coneixem, però sembla que ens coneguem de fa molt. Anem al cau juntes i aquest estiu vam començar a estar "d'algo". Portem més de mig any estant, però no sortim. Tot seguit ens ho demanen i diem que no. Em sento de p*** mare quan estem juntes i crec que tu també. Si ho llegeixes vull demanar-te si vols sortir amb mi, què en dius? T'estim.

Noi, 19 anys
Ets una noia, sempre portes els cabells amb una cua i ens veiem sempre al bus que va de Girona a Palafrugell. Tu sempre puges a la parada de Celrà (Polígon), quan tu puges al bus jo ja estic al bus i sempre et miro (i crec que tu també amb mires), jo baixo a la parada de la Bisbal (a l'estació) però tu baixes més tard. No crec que llegeixis això, però si ho llegeixes digue'm alguna cosa al bus perquè ets molt guapa i m'agradaria molt parlar amb tu, però jo no m'atreveixo a dir-te res.

Noia, 13 anys
Ets un noi que vaig conèixer l'any passat, amb un grup de joves. M'encanta quan em mires i em somrius ràpidament. El que em sap greu és que sempre d'una manera o altra acabem discutint. T'estimo molt. Ens veiem aquest cap de setmana. ❤️

Noi, 14 anys
M'agradaria que et fixessis en mi, però no t'agraden els nois i no hi puc fer res. Encara que ja t'he enviat un text explicant-te el que sento per tu, m'agradaria que m'haguessis dit alguna cosa més a part de: "a mi no m'importa" "no vull que et sentis incòmode", etc.

Noia, 18 anys
Em vas respondre una història per octubre i vam començar a parlar fins que vam acabar liant-nos. Després de l'últim cop que vam quedar ja no vam parlar més. Em tens a mejos des de llavors i la veritat és que no t'he pogut oblidar. Ets de Santpedor i el teu nom comença per R i el meu per M.

Noi, 15 anys
Ets una noia molt atractiva i hem parlat alguna vegada, el que passa és que ens portem uns sis anys. Ens fem moltes mirades i també ens saludem cada dia. Crec que m'agrades, però no sé com dir-t'ho per si el sentiment no és mutu tot i que crec que si...

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: