Logotip de Adolescents.cat

Els creadors de TikTok presenten la competència d'Instagram

per Redacció, el 27 d'abril de 2023 a les 06:00
Fa uns dies parlàvem de l'èxit de les plataformes xineses com TikTok, Shein o Miravia, i d'aquí poc podrem donar la benvinguda a una més: Lemon8.

Es tracta de la nova aplicació creada per ByteDance, l'empresa tecnològica creada de TikTok, l'aplicació més exitosa del moment. Tot apunta que Lemon8 es convertirà en el principal competidor d'Instagram, ja que incorpora moltes de les seves funcions.


De moment només està disponible als Estats Units i al Regne Unit, però els usuaris semblen molt satisfets. Això sí, sembla que l'empresa està invertint molts diners perquè alguns creadors de contingut comencin a publicar contingut a la plataforma.

Tot i que aquesta aplicació té un futur prometedor, TikTok està decaient a poc a poc. Algunes administracions del govern s'han posicionat en contra de la plataforma per la seva manera dubtosa de tractar les dades dels usuaris i és possible que quedi totalment prohibida als EUA


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: