Cinc trucs per augmentar la memòria i la concentració

per Redacció, el 17 d'abril de 2023 a les 06:00
Dave Farrow és un expert de màrqueting canadenc conegut per la seva capacitat cerebral. Ha estat dues vegades rècord Guinness a la millor memòria i el seu èxit en tècniques de concentració i memorització li ha permès desenvolupar projectes educatius i participar en diferents mitjans de comunicació.

"Per a la memòria i la concentració mental en general, la clau és la novetat", explica Farrow a la CNBC. "Com més nova sigui una cosa, més la recordaràs. Una activitat que és molt nova i que és diferent, desafia més el teu cervell".

Aquests són els cinc trucs d'en Farrow per augmentar la memòria i concentració:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: