Una influencer explica quant costa viure l'experiència d'anar al Coachella

per Redacció, el 19 d'abril de 2023 a les 06:00
Coachella és un dels festivals més famosos i més cars del món. La influencer espanyola  Aquí Sandra ha tingut l'oportunitat de viure l'experiència i està transmeten la seva experiència a través del seu TikTok. 
 
@aquisandrax Esto como y gasto en Coachella🎡 dia 2🤍✨ @bloomnu #bloompartner #bloominthedesert ♬ original sound - 🌜Aquí Sandra✨

Però per anar a aquest festival no només s'ha de tenir en compte el preu de l'entrada, que com a mínim són 500 dòlars, sinó també de tot el menjar i les begudes que pots consumir a dins del recinte. Ella mateixa ha explicat que els preus varien entre els 20 i els 30 dòlars per plat, un preu elevat tenint en compte la qualitat d'aquests.

Pel que fa a les begudes, no canvia gaire la cosa. Segons ha explicat, ella va entrar a una festa privada per a majors d'edat on va poder consumir Absolut Vodka i dues begudes li van costar 32 dòlars.
 
@aquisandrax 😱ESTO cuesta💸beber🍾 en Coachella🎡 #coachella ♬ original sound - 🌜Aquí Sandra✨

A més, cal tenir en compte el que costa allotjar-te a Califòrnia. Ella ha decidit llogar una casa amb 6 persones més durant 4 dies i els ha sortit per 300 euros per persona i també han agafat una furgoneta per moure's que els ha costat 30 dòlars més per persona.

A tot això se li ha de sumar el bitllet d'avió, que no solen ser gens econòmics. Tot i això, és una experiència que molts consideren que s'ha de viure una vegada a la vida, tant per l'ambient com per la quantitat d'artistes que pots veure.
 
@aquisandrax

😱Esto cuesta💸 ir a Coachella🎡✨

♬ original sound - 🌜Aquí Sandra✨

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: