Kylie Jenner i Timothée Chalamet estan sortint?

per Redacció, el 18 d'abril de 2023 a les 08:58
Aquesta primavera estan sorgint molts rumors sobre possibles parelles de famosos: Kendall Jenner i Bad Bunny, la reconciliació de Shawn Mendes i Camila Cabello i també la relació inesperada entre Kylie Jenner i Timothée Chalamet.
 

L'actor, famós per pel·lícules com Call me by your name, i la coneguda model i influencer de la família Kardashian-Jenner estarien coneixent-se i tenint cites, segons asseguren diversos mitjans.

Tot va començar amb una publicació del compte Deuxmoi en el qual s'assegurava que la influencer i l'artista feia mesos que sortien, en concret des del gener. Arran d'aquella publicació, diversos mitjans van difondre fotografies de tots dos junts i també imatges del cotxe de la model aparcat a casa de l'actor.


 


De moment cap dels dos ha fet declaracions i ara per ara tot són rumors. Recordem que la Kylie es va separar del Travis Scott, amb qui té dos fills, mesos enrere i després de diverses especulacions sobre infidelitats -tot i que ell sempre les va negar-. Per la seva banda, Timothée Chalamet havia estat vinculat a noms com Lourdes León i Eiza González i també havia sortit amb Lily-Rose Depp.

 
@sussan_mourad Replying to @lanas.privatexx There’s now video footage of @kyliejenner & Timothee Chalamet 🥹👀 #kyliejenner #timotheechalamet #kyliejennertimotheechalamet #kylietimothee #kylie #kardashians #thekardashians #entertainmentnews #sussanmourad #celebritynews #celebritytok ♬ Poker Face - Eric Cartman

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: