Les paraules de Camila Cabello quan li pregunten si ella i el Shawn Mendes han tornat

per Redacció, el 18 d'abril de 2023 a les 09:09
Aquest dilluns apps com Twitter i TikTok estaven plenes de vídeos de Shawn Mendes i Camila Cabello fent-se un petó al festival de Coachella, a Califòrnia.

El vídeo, com era d'esperar, va generar rumors sobre una possible reconciliació entre tots dos, els quals van trencar la seva relació fa més d'un any.


Doncs bé, abans que els artistes marxessin cap a casa, un paparazzi es va apropar a la Camilia i li va preguntar, directament, si ella i el Shawn havien tornat. Ella sense dubtar-ho va respondre que sí. Aquí el moment:
 

Molts creuen que, amb aquestes paraules, l'artista volia confirmar la reconciliació i que no li fessin més preguntes. Altres, en canvi, pensen que estava sent irònica i que simplement va respondre això perquè la deixessin en pau. Què creieu?
Els inicis de la seva relació
La Camila i el Shawn ja es coneixien quan van decidir col·laborar junts amb Señorita, un dels temes més escoltats del 2019. Al juny d'aquell any van llançar el videoclip, en el qual es podia veure la química que hi havia entre ells. De seguida van sorgir els rumors d'una possible relació i aquests es van confirmar poc després, quan es van fer públiques unes imatges en què apareixien agafats de la mà i fent-se petons.

Des de llavors els artistes van anar publicant fotografies del seu dia a dia i dels seus viatges i es van convertir en una de les parelles de famosos més admirades. És per això que la seva ruptura, el 2021, va ser un xoc per a molts.
 
Tot i que no n'han parlat gaire, tant Shawn com Camila han assegurat en diverses entrevistes que la fi de la seva relació amorosa els va afectar i que arran d'aquesta, i a causa també d'altres factors, van patir episodis d'ansietat. Ara caldrà veure si tots són rumors o si hi ha alguna cosa més.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: