Logotip de Adolescents.cat

La Laura Escanes i l'Álvaro de Luna se sinceren sobre la seva relació

per Redacció, el 20 d'abril de 2023 a les 06:00
La Laura Escanes i l'Álvaro de Luna han acudit junts al podcast 'Utameda', presentat per la Sindy Takanashi i Darío Eme Hache. És la primera vegada que la parella accedeix a donar una entrevista junta i parlar del seu amor.

Sindi Takanasi no va dubtar a preguntar com són com a parella i l'Álvaro de Luna va confessar que són romàntics. Tot i això, va assenyalar que la "Laura és més romàntica". "Sóc molt intensa per tot. Quan estimo, la manera que estimo m'omple per dins estimar així, no concebo fer-ho d'una altra manera", va confessar la influencer.


Pel que fa a la premsa, han explicat que al principi s'atabalaven molt. "Em continua semblant una merda, però estant amb ella era una cosa que entrava en les possibilitats", va dir el cantant. "Ens atabalàvem, els meus col·legues, tots moltíssim. De cop estàvem tranquil·lets i ens trobàvem amb la situació...", va afegir.

I és que asseguren que treu molta naturalitat al fet que dues persones s'estiguin coneixent i que en aquell moment no podien confirmar res. "Al principi que anàvem a confirmar, que estàvem follant?", va comentar la Laura.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: