Logotip de Adolescents.cat

Condemnen un exconcursant de Gran Hermano per un abús sexual en directe

per Redacció, el 18 d'abril de 2023 a les 10:37
José María López, exconcursant de "Gran Hermano", ha estat condemnat a un any i tres mesos de presó per abusar sexualment d'una altra concursant, Carlota Prado.

A més, la sentència li imposa quatre anys d'allunyament i la prohibició de comunicar-se amb la víctima. Haurà de pagar una multa de 6.000 euros, la mateixa quantitat que haurà d'abonar la productora Zeppelin Televisión S. A., a qui la jutge també condemna.


Els abusos sexuals van tenir lloc durant l'emissió del programa de Telecinco, en concret el novembre del 2017.

La jutge considera que l'acusat sabia que la víctima estava sota els efectes de l'alcohol i que es va aprofitar d'aquest moment per agredir-la sexualment mentre eren al mateix llit.La sentència també recull que la noia va pronunciar les paraules "No puc" i que va quedar-se immòbil.

 


Un dels integrants el programa va intervenir en adonar-se que la noia estava inconscient i l'agressió es va aturar. L'endemà, el programa va mostrar les gravacions del que havia passat a la víctima, sense assistència ni suport psicològic. El visionat de les imatges, que també va ser enregistrat, li va provocar un "profund malestar, dolor, ansietat i estrès que, posteriorment, va desembocar en un trastorn psicològic".

La sentència també condemna Zeppelin Televisión S. A. i Chubb European Group LTD, a indemnitzar la noia amb mil euros més per dany moral suplementari.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: