Piqué parla sobre el sou que tindran les jugadores de la Queens League

per Redacció, el 19 d'abril de 2023 a les 06:00
Durant molt de temps, el món de l'esport femení ha patit una desigualtat significativa en gairebé tots els àmbits que l'envolten. Molta gent espera que l'arribada de la Queens League suposi un punt d'inflexió i alguns es pregunten si realment tindrà la mateixa acceptació que la Kings League.

De moment, en Gerard Piqué ha confirmat que les dues lligues estaran al mateix nivell, tant a nivell de sou com de "competir en el mateix terreny". Recordem que els jugadors fins ara cobraven 75 euros per partit i 100 euros per partit a partir de quarts de final. A més, té molt clar el missatge que vol transmetre al món amb aquesta lliga de futbol femenina i ha afirmat que retransmetran dos espectacles que seran "diferents, però igual d'espectaculars".

 
@kingsleague_clipsss Esto va a ser una locura… #clipskingsleague #kingsleague #futbol #queensleague #parati #lentejas #viral #fyp ♬ sonido original - Kingsleague

Abans d'acabar el directe, l'exjugador del Futbol Club Barcelona ha donat pas a les presidentes i a algunes de les jugadores confirmades. El pròxim 6 de maig començarà la Queens League i, malgrat la preocupació d'algunes persones, tot apunta que comptarà amb el mateix suport que la Kings League.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: