La nova (i polèmica) cançó viral de Drake i The Weeknd que en realitat «no existeix»

per Redacció, el 19 d'abril de 2023 a les 06:00
El passat cap de setmana es va fer viral una proposta artística que unia als artistes Drake i The Weeknd en una cançó.

L'usuari de TikTok @ghostwriter977 va crear aquesta col·laboració a través de la intel·ligència artificial i la va difondre a les xarxes socials. La cançó parlava d'altres artistes com Selena Gómez i Justin Bieber de manera ofensiva i també mencionava al productor Metro Boomin, que ha treballat en moltes ocasions amb The Weeknd.



Com era d'esperar, això no va fer gens de gràcia a la indústria musical. Universal Music Group va demanar als serveis de streaming que eliminessin la proposta i van reclamar l'ús de la IA en aquestes plataformes per protegir els drets dels artistes.


 
@lucidisai This goes so hard🤯😳#music #ai #aimusic #drake ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

"Tenim la responsabilitat moral i comercial amb els nostres artistes de treballar per impedir l'ús no autoritzat de la seva música i evitar que les plataformes incorporin continguts que violen els drets dels artistes i altres creadors", indicava la discogràfica a Financial Times.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: