Crítiques cap a Justin Bieber per la seva actitud a Coachella

per Redacció, el 20 d'abril de 2023 a les 06:00
Podríem dir que en Justin Bieber és un dels artistes que més hate ha rebut en els últims anys. Són moltes les persones que es dediquen a criticar tot el que té a veure amb ell, però aquesta vegada s'han sobrepassat els límits.

El 16 d'abril es va publicar un vídeo a les xarxes socials on es veuen en Justin Bieber i la Hailey Bieber al festival Coachella. Tot apunta que l'artista es troba malament, ja que està recolzat a sobre una tanca en una postura encongida. També es pot veure com la model l'acaricia l'esquena per fer que se senti millor.


Moltes persones han interpretat la conducta del cantant com un desinterés en el festival. "Imagina estar amb un noi que literalment es comporta així quan està al teu costat...", deia una usuaria de Twitter.
 

Davant d'aquest comentari, molts usuaris han donat la seva opinió i han recolzat a en Justin, indicant que probablement no es troba bé o està molt cansat. El fet que sigui famós no el fa menys persona i, com tothom, pot tenir un moment de debilitat i necessitar desconnectar.

També s'ha fet referència a la salut mental, ja que mai sabem pel que està passant una persona ni els motius pels quals en Justin estava així. En comptes de centrar-nos en el dolent, podríem aplaudir l'actitud de la Hailey, que no el deixa de costat en cap moment.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: