8 coses estranyes que els estudis han demanat en els contractes dels actors

per Redacció, el 20 d'abril de 2023 a les 06:00
Els contractes dels actors i les actrius a vegades inclouen normes estranyes com no poder vestir amb texans o haver-te de casar amb algú. En els últims anys han sortit a la llum moltes de les regles que van haver de complir algunes celebritats, i a continuació et compartim algunes de les més sorprenents:

 


Versió sense playbuzz
Bella Thorne va afirmar que, mentre protagonitzava Shake It Up, Disney la va fer utilitzar una veu aguda perquè no pensaven que la seva veu natural atregués als espectadors joves. Va dir a Harper's Bazaar que va patir "una mentalitat on no saps qui ets" durant la seva estada a Disney Channel.

Durant la producció d'Avengers: Endgame, a Tom Holland no se li va permetre veure cap part del guió que no fos les seves pròpies línies, ni tan sols els noms dels personatges amb qui parlava, perquè "li costa molt mantenir la boca tancada". 

Durant els tres mesos i mig que es va filmar Lincoln, el director Steven Spielberg no va anomenar cap dels actors pel seu nom real. Només es referia a ells pels noms dels seus personatges i, a més, també portava un vestit cada dia per ajudar a submergir-se en la història. A 60 Minutes, va confessar: "Crec que volia entrar en aquest paper més que ningú, de formar part d'aquesta experiència".

Universal va fer que Rock Hudson, que era gai, es casés amb Phyllis Gates, la secretària del seu agent, perquè l'estudi "va invertir molts diners en Rock, i era important que la seva imatge continués sent la d'un assassí de dames".

A la Rebel Wilson se li va prohibir perdre o guanyar més de 10 quilos durant el seu rodatge com a Fat Amy a la pel·lícula Pitch Perfect. Al podcast 'Call Her Daddy', va dir: "Feia temps que estava pensant: "Oh, vull estar més saludable". I em van estereotipar interpretant a l'amiga grassa i divertida, que és tan difícil perquè m'encanten aquests papers".

Mentre interpretava a Jon Snow a Joc de Trons, Kit Harington estava obligat a mantenir els cabells llargs. Més tard va lamentar haver-ho acceptat perquè va assabentar-se que algunes noies de repartiment que tenien la mateixa regla utilitzaven perruques.

A Adriana Caselotti, que va fer la veu de la Blancaneus, se li va oferir un lloc al programa de ràdio de Jack Benny després de l'estrena inicial de la pel·lícula. No obstant això, Walt Disney li va prohibir agafar la feina perquè "aquesta veu no es pot utilitzar enlloc".

RKO no volia que Katharine Hepburn vestís amb pantalons, ja que es considerava una opció de moda controvertida per a les dones en aquell moment. Així doncs, segons s'informa, li van confiscar els texans del seu vestidor.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: