Netflix és acusada d'adoctrinar per aquesta polèmica escena: què en penseu?

per Redacció, el 21 d'abril de 2023 a les 06:00
Ridley Jones, els dibuixos infantils de Netflix, han generat molta polèmica per tenir un personatge protagonista que es defineix com a no binari.

Les persones no binàries són aquelles que no se senten necessàriament conformes amb una identitat de gèneres masculina o femenina, ja que poden identificar-se amb les dues o amb cap.


Avui dia cada cop és més comú conèixer a una persona no binària, i és per això que Netflix ha volgut incloure un personatge amb aquestes característiques a una sèrie destinada a nens. La plataforma encara no s'ha pronunciat al respecte, però tot apunta que el seu objectiu era normalitzar temes tabú i, sovint, mal vistos, com aquest.

Malauradament, una escena en concret on el personatge explica a la seva àvia que és no binari ha fet saltar les alarmes de molts pares, que ha acusat Netflix de voler adoctrinar a nens.

   
L'escena criticada és aquesta:
 
@ac2ality opina gracias 👇🏽 #bisonte #nobinario ♬ sonido original - ac2ality

Després dels fets i de cinc temporades, Netflix ha decidit cancel·lar la sèrie. La seva creadora ha descartat que es degui al polèmic episodi, però ha criticat la decisió de la companyia: "No em sorprèn que hagi descartat silenciosament el primer programa preescolar que té un personatge no binari".
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: