Torna Operación Triunfo d'una manera inesperada

per Redacció, el 21 d'abril de 2023 a les 06:00
Després de mesos on es rumorejava la possible tornada d'Operación Triumfo, per fi s'ha confirmat!

Amazon Prime Video ha adquirit els drets del programa i està preparant una nova edició. La seva emissió està prevista per finals del 2023 o principis del 2024 i comptarà amb gales en directe i canal 24 hores per poder veure als concursants en tot moment.


Feia temps que Gestmusic contemplava la idea de passar Operación Triumfo a un format totalment digital i després de rebre moltes ofertes, fins i tot de Netflix, signaran un contracte amb Prime Video.

S'espera que el nou format del programa sigui un punt d'inflexió en l'entreteniment televisiu i que comenci una nova era. I és que OT no serà el primer talent show espanyol en streaming, però sí que serà el primer amb gal·les en directe.

 
@abelplanelles

VUELVE OPERACIÓN TRIUNFO💥

♬ Camina - Operación Triunfo 2017

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: