Es resol la polèmica entre Bad Bunny i Harry Styles

per Redacció, el 21 d'abril de 2023 a les 06:00
Bad Bunny va actuar el passat 14 d'abril al festival Coachella 2023 i va protagonitzar una polèmica per projectar el següent tweet durant la seva actuació: "Bona nit. Benito podria haver fet As It Was, però Harry mai podria haver fet El apagón".

Moltes persones es van prendre aquest gest com una broma, però d'altres ho van interpretar com un atac cap a en Harry i van començar a especular sobre una possible enemistat entre ells dos, ja que els dos artistes van estar nominats als Premis Grammy a la categoria Àlbum de l'Any.


Després d'uns dies on els rumors no han fet més que augmentar, els representants de l'artista han explicat que en Bad Bunny no va tenir res a veure amb el tweet. Tal com han dit a la revista Rolling Stone, l'artista només va demanar que s'utilitzés la imatge i la decisió d'afegir el text no va ser seva.

"La nostra intenció és crear dissenys alegres que encarnin la personalitat de Bad Bunny i amplifiquin l'experiència que presenta com a artista del qual ens responsabilitzem i el corregim per a la presentació de [aquest] divendres, aquestes imatges són una celebració de Bad Bunny i la seva dedicació per empoderar a la seva illa natal, Puerto Rico", va comunicar Sturdy.co, la companyia de l'artista.


Així doncs, tot i que cap dels artistes s'hagi pronunciat, queda clar que no hi ha cap mena d'enemistat entre ells dos.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: