L'exmànager d'aquest actor d'Euphoria parla sobre la seva addicció a les drogues

per Redacció, el 21 d'abril de 2023 a les 06:00
Angus Cloud, l'actor d'Eufòria que interpreta al personatge Fezco, sempre ha tingut molts problemes amb les drogues.

El seu exmanager, Diomi Cordero, ha decidit parlar sobre el tema i explicar el motiu pel qual va renunciar a ser el seu manager: "El 21 de febrer del 2022 vaig renunciar ser el gerent de talent de l'Angus Cloud. La meva decisió de renunciar va ser motivada per l'abús verbal, l'angoixa emocional i l'addicció severa a les drogues de l'Angus, la qual cosa em va fer impossible continuar la meva relació professional amb ell".


Segons ha explicat, Diomi va estar treballant a un centre de salut mental on l'Angus estava ingressat com a pacient. Es van dur molt bé i l'Angus li va demanar que fos el seu representant. A partir d'aleshores, Diomi es va encarregar d'ordenar aspectes crucials de la vida personal i professional de l'actor.
 

Amb la seva ajuda, l'Angus va aconseguir encaminar i recuperar el control la seva vida durant un temps, però se seguia rodejant de males influències que el van fer recaure en el consum de drogues. L'actor va renunciar al control de la seva addicció i, fins i tot, Diomi el va haver d'assistir en una ocasió fent-li RCP perquè no podia respirar.

Finalment, Cordero va haver de renunciar a ser el seu mànager pel comportament abusiu que l'actor estava tenint amb ell. "Durant més d'un any, he estat buscant el cobrament de les meves comissions de gestió pendents de l'Angus, per un total de més de 60.000 dòlars".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: