Logotip de Adolescents.cat

Aquesta famosa actriu de Riverdale té nova parella (i tothom diu que s'assembla al seu ex)

per Redacció, el 21 d'abril de 2023 a les 06:00
Lili Reinhart, actriu nord-americana coneguda pel seu paper a 'Rivedale', ha estat pillada amb la seva nova parella diverses vegades.

L'afortunat és l'actor i tiktoker Jack Martin, de 24 anys, conegut per la seva aparició a sèries com 'La Brea' i 'All Rise'. La parella ha estat vista a l'aeroport de Los Angeles protagonitzant un petó apassionat. Però el que ha cridat l'atenció als seus fans és la semblança de l'influencer amb l'actor Cole Sprouse, company de repartiment de Lili.


Tot indica que l'actriu té molt clar el seu prototip de noi, ja que en Cole és la seva exparella. Recentment, l'actor es va sincerar al podcast 'Call her daddy' i va parlar sobre com va ser la seva ruptura amb la Lili. "Si m'hagués estimat més, hauria marxat abans", va dir.

La nova parella de l'actriu, Jack, s'ha burlat precisament d'aquestes paraules i de l'actitud que va tenir en Cole a l'entrevista. Ha recreat el look de l'actor i ha posat comentaris com "el tercer germà Sprous" i el hashtag #lilireinhart.

 
@planbriuncut Replying to @ryleemcglynn dont you mean the 3rd Sprouse brother? #lilireinhart #jackmartin ♬ original sound - planbriuncut

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: