Indignació per la diferència de sous del Benidorm Fest

per Redacció, el 21 d'abril de 2023 a les 06:00
El Benidorm Fest es va celebrar el passat mes de febrer i va comptar amb presentadors com Mónica Naranjo, Rodrigo Vázquez i Inés Hernand.

Recentment s'ha fet públic quin cost va tenir el festival i s'han revelat els sous dels presentadors. El que ha cridat més l'atenció és la diferència que hi ha entre els sous, ja que tots van fer exactament la mateixa feina.


Inés Hernand ha estat la més perjudicada, ja que s'ha assabentat que estava cobrant 35.000 euros menys que els seus dos companys. Concretament, la Mónica Naranjo i en Rodrigo Vázquez van cobrar 50.000 euros, mentre que ella tan sols va rebre 15.000 euros.

La presentadora ha compartit indignada aquesta dada a les seves xarxes socials. "Aquesta petitíssima, testimonial i simbòlica diferència de cobrar 35.000€ menys que els meus dos companys presentadors del Benidorm Fest fixa't quin riure i què bé  🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡".

 
No és la primera vegada que l'Inés cobra menys que els seus companys, ja que l'any passat va cobrar menys que Máximo Huerta i Alaska, els quals van rebre 18.000 euros i ella 7.500.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: