Stranger Things tindrà una nova versió?

per Redacció, el 21 d'abril de 2023 a les 06:00
Stranger Things és una de les sèries més exitoses de Netflix. Actualment s'està acabant de rodar la cinquena i última temporada de la sèrie, però ja s'estan preparant altres projectes relacionats com un spin-off en forma d'obra de teatre que s'estrenarà a Londres, diversos videojocs i una sèrie d'animació.

L'animació arribarà després de l'última temporada i també estarà disponible a Netflix. El seu creador serà Eric Robles, també creador de la sèrie 'Fanboy & Chum Chum' de Nickelodeon. Tot i això, el productor de Stranger Things, Shawn Lecy, i els germans Duffer, directors de la sèrie, també estaran involucrats.

 

"Sempre hem somiat amb un Stranger Things animat a l'estil dels dibuixos animats que vèiem els dissabtes al matí i que vam créixer estimant, i veure aquest somni fet realitat ha estat absolutament emocionant", van confessar els creadors de la sèrie a una entrevista per Variety.

"No podríem estar més impressionats amb allò que Eric Robles i el seu equip han creat: els guions i l'art són increïbles, i estem ansiosos per compartir-ne més amb vosaltres. Però això serà més endavant. Com l'obra teatral, el joc de realitat virtual i molt més del que ve d'Eleven, Mike, Will, Dustin i companyia", han aclarit.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: