Què és el tercer lloc i per què ens fa feliços?

per Redacció, el 29 d'abril de 2023 a les 06:00
Tots tenim un tercer lloc a la nostra vida que, tot i que no en siguem conscients, és igual d'important que casa nostra i el lloc on estudiem o treballem.

Es tracta d'un concepte que es fa servir per parlar de l'espai que fem servir les persones per desconnectar. Pot ser una segona residència, el parc de sota casa nostra o el centre comercial més proper.


Aquest lloc és important perquè té com a objectiu la socialització, una cosa imprescindible perquè l'ésser humà sigui feliç. Es tracta d'un espai que ens transmet una sensació de familiaritat i tranquil·litat, on ens sents còmode.

Tenir un tercer lloc és molt beneficiós per a la nostra salut mental. Ens ajuda a saber que tenim un lloc on anar quan necessitem canviar d'aires. Així doncs, si encara no saps quin és aquest espai per a tu, t'animem a buscar-lo.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: