Qui és l'actriu amb qui s'està relacionant Joe Alwyn?

per Redacció, el 24 d'abril de 2023 a les 08:56
Sembla que els rumors que Taylor Swift i Joe Alwyn ho han deixat estan gairebñe confirmats.Tot i que haurien decidit posar fi a la seva relació "de manera amistosa", hi ha dos elements claus que han fet que el vincle s'acabés: les seves diferències de caràcter -que els feien afrontar els conflictes des de punts de vista de vegades oposats- i la fama de Taylor Swift.

Persones properes a l'artista i a l'actor han explicat a la revista People que Joe Alwyn no "coneixia" totes les facetes de la cantant. Es van començar a veure quan ella havia finalitzat la gira de Reputation. Després va venir la pandèmia "i van poder fer créixer la seva relació de manera aïllada. Però ell no la coneixia fora d'aquesta bombolla", ha afirmat una font a People.


A més a més, pel que sembla l'actor no sabia gestionar gaire bé la fama de Taylor Swift i la seva exposició constat. "En Joe ha tingut problemes amb el nivell de fama de la Taylor i l'atenció del públic", asseguren a People.

A tot plegat, a més, se li ha sumat una tercera persona Emma Laird, una actriu amb qui Joe Alwyn estava rodant una pel·lícula a Hongria. Fa uns dies l'artista va compartir diverses imatges on hi apareixien actors del projecte, entre ells Joe Alwyn. Com era d'esperar els rumors sobre un possible romanç entre tots dos no van trigar a sorgir. De fet, Emma Laird va arribar a rebre tants comentaris, la majoria de hate, que va decidir desactivar-los.


 
@oliviiaw09 #greenscreen #swifttok #joealwyn #taylorsversion #taylornation #joealwynandtaylorswift #gossip #emmalaird ♬ you need to calm down - (taylor’s version)


Mentre això passava, a les xarxes socials es feien virals fotografies de Taylor Swift sortint amb les seves amigues, entre elles l'actriu Blacke Lively i la model Gigi Hadid. Unes imatges que molts van interpretar com un clar missatge de solteria i de nova etapa.
   
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: