L'actualització de BeReal que molta gent està esperant

per Redacció, el 26 d'abril de 2023 a les 06:00
El tiktoker i creador de BeReal, @davidaliagas, ha compartit l'última novetat de l'aplicació: es podrà compartir la cançó que s'està escoltant a Spotify en el moment de fer el BeReal.

La intenció és seguir amb la filosofia de l'aplicació i mostrar-te 100% real. Així doncs, si ets dels qui no li agrada que la gent sàpiga la música que escolta, probablement aquesta actualització no t'agradarà gens.

 
@davidaliagas Que ganas tenía de poder contaros un poco #parati ♬ sonido original - David Aliagas

BeReal va sorgir l'any 2020 i va convertir-se en l'aplicació més descarregada de l'Apple Store durant un temps. El seu funcionament era únic, ja que només pots fer una foto quan t'arriba la notificació, tant amb la càmera interior com exterior.


Amb el temps es va començar a fer molt viral fins al punt que TikTok li va intentar fer competència amb TikTok Now, una nova aplicació que funcionava pràcticament igual.

Actualment, tot i que molta gent asseguri que l'ha deixat d'utilitzar, segueix tenint milions d'usuaris.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: