Logotip de Adolescents.cat

Georgina i Cristiano Ronaldo es podrien separar, què ha passat?

per Redacció, el 25 d'abril de 2023 a les 06:00
Georgina i Cristiano Ronaldo no estan passant pel seu millor moment. Així ho asseguren mitjans com Socialité, que ha assenyalat que la ruptura podria estar molt a prop.

"Cristiano estaria molt decebut amb la Georgina que estaria veient ara mateix. Georgina estaria ensenyant la poteta, creient-se la reina i presumint, i això al jugador no li agradaria gens", han assenyalat des de Telecinco.


I és que no és la primera vegada que es parla d'una possible ruptura entre la parella. Com diu Leo Caeiro, un amic de la mare d'en Cristiano, "fa mesos que ho vaig dient, no està bé i és probable que se separin. La realitat és que Ronaldo està fart d'ella. Aquesta és la realitat. Continuo dient que no hi haurà casament, segueixen junts per alimentar el producte".

Així doncs, sembla que el futbolista s'ha cansat de l'actitud egocèntrica de la model i del seu ritme de vida. "Cristiano no està feliç. Georgina es pasa tot el dia ficada en un centre comercial de Riad i aquest és un dels motius pels quals a en Cristiano aquesta història li comença a no fer gràcia. Només fa que gastar, gastar i gastar", apunta el periodista Daniel Nascimiento.

 
@abelplanelles

CRISIS entre Georgina y Cristiano?

♬ Todo Contigo - Álvaro De Luna

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: