Vols participar en la creació d'una plataforma per joves i guanyar diners? T'expliquem com!

per Redacció, el 24 d'abril de 2023 a les 06:00
Vols participar en la creació d'una nova plataforma per joves de la CCMA (Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals) i endur-te diners? Doncs aquesta és la teva oportunitat.

L'empresa EVIL LOVE realitzarà, durant el mes de maig de 2023, una sèrie de tests per crear i definir la imatge de la nova plataforma digital per a joves de la CCMA. Se seleccionaran 21 persones que vulguin participar i per aquest motiu s'ha obert un període d'inscripció a través del Programa Connecta't a l'apartat "Sorteigs".



Els seleccionats participaran en el procés final per ajudar a escollir i detectar el millor nom i disseny per poder implementar-los després a través dels tests, que tindran una durada màxima de dues hores i seran un sol dia. Si ets una de les persones escollides tindràs recompensa: una targeta moneder per un import de 80 euros quan siguin tests presencials o de 60 euros quan siguin virtuals.


REQUISITS


Ser titular vigent del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya

Tenir entre 12 i 31 anys

Si ets menor d'edat i ets seleccionat hauràs de descarregar-te l'autorització i omplir-la degudament. 

Prendre el compromís d'assistir (de forma virtual o presencial) els dies estipulats per a la realització dels tests.


TERMINIS

Termini per inscriure’s: des del dilluns 24 d’abril de 2023 fins a dilluns al 8 de maig de 2023 a les 23.59h.

Confirmació de la participació als tests:  Del 9 a l’11 de maig EVIL LOVE farà la selecció entre les persones inscrites i s'hi posarà en contacte.

La durada de cada test serà com a màxim de dues hores durant un únic dia.
 

CONDICIONS

EVIL LOVE lliurarà a les 21 persones que realitzin el test un obsequi compensatori que consisteix en una targeta moneder per un import de 80 euros quan siguin presencials o de 60 euros quan siguin virtuals.


Per a més informació detallada dels terminis, obligacions i compensacions, consulta les bases legals en aquest enllaç

 VULL PARTICIPAR 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: