Sèries que s'estrenen aquest maig

per Redacció, el 29 d'abril de 2023 a les 06:00
Aquestes són algunes de les sèries que s'estrenen aquest mes de maig i que no et pots perdre:

 


Versió sense playbuzz
Not Dead Yet
Sitcom que narra la història de Nell Serrano, una dona arruïnada que s'acaba de quedar soltera, se sent vella, i treballa per reiniciar la vida i la carrera que va deixar enrere fa 10 anys. On es pot veure? Disney+. Quan? A partir del 10 de maig.

Ciudad en Llamas
Una estudiant universitària és tirotejada a Central Park el 4 de juliol de 2003. La investigació connecta una sèrie d'incendis misteriosos a tota la ciutat, l'escena musical del centre de la ciutat i una rica família immobiliària de la part alta. On es pot veure? Apple TV+. Quan? A partir del 12 de maig.

Fear The Walking Dead (Temporada 8)
La darrera temporada de la sèrie es dividirà en dues parts de sis capítols cadascuna. Els personatges estan desmoralitzats i abatuts i la tasca de revifar la creença en un món millor resideix en la persona que Morgan i Madison es van disposar a rescatar des del principi: la filla de Morgan, Mo. On es pot veure? AMC. Quan? A partir del 15 de maig.

Besos, Kitty
Sorgeix una nova història d'amor quan la jove celestina Kitty es retroba amb el seu nòvio a distància en el mateix institut de Seül on va estudiar la seva difunta mare. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 18 de maig.

El Silencio
En Sergio porta sense parlar des que va assassinar als seus pares fa sis anys. Ara, un psiquiatre posa en marxa una retorçada investigació per intentar descobrir que va passar. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 19 de maig.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: