La conductora d'un autobús de Barcelona expulsa un passatger per assetjar-la

per Redacció, el 25 d'abril de 2023 a les 09:18
La conductora d'un bus nocturn de Barcelona s'ha fet viral a les xarxes per plantar cara a un home que no parava d'assetjar-la i fer-li comentaris sexualitzats.
El el vídeo es pot veure com la dona, farta, decideix fer-lo fora. "Baixa del buis li diu" la conductora. "El que tu estàs fent...", comença dient l'home, però ella no el deixa acabar: "El que jo estic fent és que em respectis". I segueix: "T'he demanat si us plau que t'asseguis i que callis i continues igual... No em cal trucar a la policia o perdre 20 minuts, ni jo ni ells,  baixa ja d'una punyetera vegada i si no et garanteixo que aquesta i aquesta marxen cap a fora".


Després escoltem com una passatgera diu a l'home: "Baixa del bus, t'ho ha dit ja com 10 cops, baixa, no passa res". Tot seguit la conductora afegeix: " I després si vols, a plorar i a dir-li guapa al de darrere, que et vindrà un home de 50 anys i digues-li guapa a ell". Aquesta última frase va ser la que, finalment, va fer que l'home marxés.

Segons l'usuari que ha penjat el vídeo a Twitter l'home no parava de fer-li comentaris sexualitzats a la conductora.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: