Aquest és el millor pastís de formatge artesà de Catalunya

per Redacció, el 25 d'abril de 2023 a les 09:33
La creació de la pastisseria Sant Llehi de Sant Antoni de Vilamajor és la guanyadora del primer premi al Millor Pastís de Formatge Artesà Català que s'ha decidit durant la mostra Lactium.

"Saborós, de textura perfecta, torrat homogeni, bona galeta i una cosa innovadora", segons l'ha descrit el jurat integrat, entre altres, per Joan Cake, Lluc Crusellas, David Gil i Saray Ruiz. Aquest és un premi al qual han optat en aquesta primera edició 19 participants entre pastisseries i restaurants de tota Catalunya.


El requisit indispensable per a participar era que cada pastís de formatge inclogués almenys un 20% d'un formatge artesà català.
 

Foto: @gastronomistas


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: