Victoria Federica fa que una persona acabi a l'hospital

per Redacció, el 26 d'abril de 2023 a les 06:00
Victoria Federica, filla de la Infanta Elena i Jaime de Marichalar, ha visitat aquest dilluns 24 d'abril la Fira d'Abril de Sevilla i ha causat un petit accident.

Sembla que el cavall de la influencer ha trepitjat a una jove de 22 anys i li ha causat un esquinç. La noia ha hagut de ser traslladada a l'hospital, ja que calia fer-li una radiografia. Finalment, s'ha vist obligada a caminar amb crosses.


Segons ha explicat la Gema López al programa de Telecinco 'Sálvame', en el moment de la trepitjada, Victoria Federica "només ha mirat i ha seguit de llarg. La trepitjada ha provocat, no només un mal terrible, sinó que hagués d'acudir una ambulància".

El cercle de la jove de 22 anys ha informat que s'han intentat posar en contacte amb la filla de la Infanta Elena i Jaime de Marichalar, però que encara no han rebut cap resposta. Li han enviat l'informe, les fotografies i li han explicat el que ha passat.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: