Així és la plataforma d'intel·ligència artificial que et permetrà millorar les teves notes

per Redacció, el 26 d'abril de 2023 a les 06:00
La intel·ligència artificial ja és una realitat. Cada cop són més els professors i estudiants que l'utilitzen com a suport a l'estudi i per aquest motiu s'han llançat diverses propostes com Humata, una IA que ajuda als alumnes a obtenir millors resultats als exàmens.

La plataforma destaca per la seva capacitat de síntesi, ja que és capaç de resumir i filtrar la informació més important d'un document. Per tant, és ideal per fer resums de documents extensos. A més, també permet fer preguntes sobre el document i en un futur es preveu que es pugui fer preguntes sobre múltiples documents.


Pel que fa al tipus de documents amb els quals es pot treballar a Humata, de moment permet documents de màxim 20 pàgines de manera gratuïta i de màxim 60 pàgines per 14,99 dòlars. En un futur, però, s'espera que el nombre de pàgines sigui il·limitat.

Respecte a la privacitat, tot el contingut que es puja a la plataforma està xifrat i només hi pot accedir el propietari. Per tant, és una eina molt interessant per tots aquells estudiants que estudien des de casa i tenen dubtes.


Així doncs, com expliquen des de Soft Zone, utilitzar la plataforma és molt senzill. Pots realitzar qualsevol pregunta i et donarà resultats amb referències a les pàgines. Per resumir, només cal escriure "fes un resum", sense les cometes, i segons després et donarà el text.
 
@synergy.ia HUMATA.AI procesa tus documentos en PDF de cualquier tipo, los analiza y responde claramente cualquier tipo de consulta que tengas respecto al documento que subiste 🤯🧠🤖 Conocen alguna otra herramienta que vale la pena mencionar?? Los leo 👀👀 #humata #inteligenciaartificial #chatgpt #openai #ia #pdf #documento ♬ Epic Music(863502) - Draganov89

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: