Aquesta famosa influencer i la seva parella ho deixen

per Redacció, el 26 d'abril de 2023 a les 06:00
L'Abril Cols i la seva parella Fermín Aldeguer ho han deixat. Han estat una sèrie de tuit de la influencer els que han deixat entreveure que torna a estar soltera.

"Que el teu nòvio es parli amb noies que no coneix (no són les seves amigues) per Instagram, els expliqui les seves coses, els contesti les històries i li faci gràcia, us sembla de ser infidel o no? Gràcies és per una amiga", va tuitar.

 
Així doncs, tot apunta que l'Abril va pillar al seu nòvio tontejant amb altres noies per xarxes socials. I no només això, sinó que també l'hauria estat mentint durant molt de temps. "La gent menteix tant sense motiu que és molt estrany xd", va comentar.

 
I, per acabar de confirmar els rumors, la influencer va publicar una sèrie de fotos on deia: "No necessito a ningú per brillar". I també va fer un tuit explicant que la seva parella estava amb ella per interès i no perquè l'estimes.
   
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: