Què és (o què no és) una infidelitat a Instagram?

per Redacció, el 27 d'abril de 2023 a les 06:00
Una infidelitat és una deslleialtat o falta de respecte cap a la persona amb qui es manté una relació sentimental. És un concepte difícil de definir perquè no hi ha res concret que defineix la infidelitat, sinó que es basa en el criteri de cadascú.

Cada persona té una percepció diferent de les relacions i el que per un és una infidelitat, per un altre pot no ser-ho. Per aquest motiu és tan important tenir una conversa amb la teva parella sobre el que és per vosaltres una infidelitat, ja que no sempre ha de ser física. Hi ha moltes maneres de viure una relació i maneres de vincular-nos, per això cadascú ha de definir el que considera que és una traïció.


Com explica la psicòloga Maria Esclapez a la revista Glamour, popularment diem que algú ens "posa les banyes" quan s'involucra "en activitats sexuals amb terceres persones, tot i que cada vegada hi ha més persones que parlen d'infidelitats afectives o emocionals, fent al·lusió a comportaments que, tot i que no sobrepassen la barrera del físic, fan mal igualment perquè implica la construcció de vincles amorosos fora de la relació, sense consentiment de la parella".

Així doncs, podríem dir que cometre una infidelitat és faltar a la responsabilitat afectiva. Però cal tenir molt clar que espera la teva parella de tu i també que esperes tu d'ella. I com abans ho sapigueu millor, ja que us estalviareu molts malentesos. La definició d'infidelitat serà la que vosaltres decidiu.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: