La nova sèrie romàntica de Netflix ja té trailer

per Redacció, el 28 d'abril de 2023 a les 06:00
Netflix llançarà un spin-off de les famoses pel·lícules romàntiques 'A todos los chicos de los que me enamoré'.

'Besos, Kitty' serà la nova sèrie de Netflix basada en la germana petita de Lara Jean, la protagonista de les pel·lícules. El 18 de maig s'estrenarà i tractarà sobre el primer any d'institut de la Kitty, interpretada per Anna Cathcart, a Seül, la capital de Corea del Sud.


Kitty decideix anar a estudiar molt lluny per poder viure aventures, conèixer-se a ella mateixa i també a Dae, el seu nòvio virtual. Un cop arriba al país coreà, s'adona que el seu nòvio virtual en realitat té una novia real i no és la persona que ella creia que era. Aleshores és quan ha de prendre la decisió d'oblidar-se dels nois i gaudir del present.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: