Com fer que la persona que t'agrada sigui la primera a veure la teva història a Instagram

per Adolescents.cat, el 28 d'abril de 2023 a les 06:00
Instagram és la xarxa social més utilitzada per llançar indirectes. Molts usuaris publiquen instastories només perquè el seu crush vegi la història i estar present a la seva vida, però no és fàcil que això succeeixi.

Si creus que l'ordre en què t'apareixen les històries d'Instagram a la barra superior és aleatori, deixa'ns dir-te que estàs molt equivocat/da. L'algoritme s'encarrega de col·locar-te primer aquelles instastories que creu que t'interessen més, i es basa en les teves interaccions. Això significa que si vols que la teva persona especial vegi les teves històries, hauràs d'interactuar amb el seu perfil.


Però no és tan fàcil, ja que també hi hauria d'haver interacció per part seva, i si no hi ha confiança com per xatejar, la cosa es complica. Però no et preocupis, perquè et portem un truc que està triomfant a Anglaterra:
  1. Obra Instagram i publica una història.
  2. Seguidament entra al teu perfil.
  3. Clica a la icona de les tres ratlles horitzontals per accedir a configuració.
  4. Selecciona 'Ajustos' i després 'Històries'.
  5. Entre les opcions que apareixen, tria 'Ocultar història a...'
  6. Escull a aquesta persona especial per vanejar-li la teva història i que no li aparegui.
  7. Espera uns minuts i treu-lo d'aquesta llista.
  8. Ara podrà tornar a veure les teves històries i Instagram les posicionarà a primer lloc per aquesta persona.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: