Mor la doble de la Kim Kardashian després de sotmetre's a una cirurgia estètica

per Redacció, el 28 d'abril de 2023 a les 06:00
Christina Ashten Gourkani coneguda per ser "la doble de Kim Kardashian" ha mort aquest passat 20 d'abril després de patir un par cardíac després d'una intervenció mèdica.

La jove influencer era tota una estrella a l'Only Fans i es va fer coneguda per sotmetre's a diverses cirurgies estètiques amb la finalitat d'assemblar-se a la Kim Kardashian. Concretament, la seva mort s'ha produït després d'una cirurgia estètica per augmentar la mida dels seus glutis.


"És amb profund pesar i un cor trencat que hem de compartir la mort més punyent, desafortunada i inesperada de la nostra bella i estimada filla i germana Christina Ashten Gourkani", ha compartit la família a Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashten G. (@ashtens_empire)


La família ha explicat els fets a la pàgina de GoFundMe: "La nostra família va rebre una tràgica trucada telefònica d'un membre de la família que cridava i plorava frenèticament a l'altra banda de la línia... 'Ashten s'està morint... Ashten s'està morint'. Una trucada telefònica que instantàniament va destrossar el nostre món i sempre perseguirà la nostra família per la resta de les nostres vides".

"Després d'arribar a l'hospital poc després de la trucada telefònica, la nostra família va continuar vivint un malson, ja que ens van informar que la seva salut i benestar havien continuat empitjorant en una espiral descendent després de patir una aturada cardíaca. La seva sobtada i tràgica mort s'investiga actualment com un homicidi relacionat amb un procediment mèdic que va empitjorar", van confirmar.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: