T'agrada l'esport i vols trobar la teva mitja taronja? Aquesta app és per tu

per Adolescents.cat, el 27 d'abril de 2023 a les 17:14
Compartir aficions amb la teva parella et permet passar temps de qualitat amb ella fent una cosa amb la qual tots dos us ho passeu bé. Com expliquen psicòlegs a TherapyChat, compartir hobbies "és una bona manera de créixer junts i d'evitar l'avorriment".

N'joy és una aplicació pensada per conèixer gent esportista amb els mateixos interessos. Té diverses modalitats i, com apunten des de Vitónica, "en funció del nostre interès podem seleccionar un dels tres modes que incorpora: mode date, per tenir una cita; mode amics, per trobar persones amb qui fer plans esportius; i mode entrenament, en el que trobarem a algú del nostre nivell i modalitat per entrenar".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by N’joy (@njoy_sportapp)


L'aplicació també permet crear plans esportius perquè altres persones s'uneixin, així que persones desconegudes es poden unir als teus plans i tu als seus. Aquesta funcionalitat és ideal per a totes aquelles persones que els agrada practicar esports d'equip i tenen dificultat per trobar companys.


Així doncs, si tens ganes de trobar la teva mitja taronja o simplement algú amb qui fer esport, aquesta aplicació et pot ser molt interessant.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: